ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΟ CRISCO by Gus

e-shop ΕΔΩ Σεμινάρια ζαχαροτεχνίας ΕΔΩ Η σελίδα μου στο Facebook είναι Cakes By Samantha. YouTube Channel ΕΔΩ

Θα βρείτε CRISCO και άλλα χρήσιμα πράγματα στο e-shop μας εδώ
Gus from Joy TV takes you through the many wonderful uses for Crisco 😉
Αγαπημένοι και αγαπημένες ζαχαροτέχνισσες. Μετά από γράμματα διαμαρτυρίας , πορείες με πλακάτ στο κέντρο και απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας, Το blog post μου για τις πολλές χρήσεις του Crisco είναι εδώ.
Λοιπόν , εκτός από τη μαζική χρήση που του κάνετε στις προσωπικές σας στιγμές (εγώ δεν ξέρω, ακουστά το έχω, την Κυριακή ήμουν στην Εκκλησία), θα σας παραθέσω μια λίστα με όλες τις υπόλοιπες χρήσεις του. Ξέρετε, από αυτές που δεν συμπεριλαμβάνουν να βάλετε τα σεντόνια σας στον κλίβανο μετά και να πάτε για εξομολόγηση.

Gus Joy TV Crisco SamanthaGus Joy TV Crisco Samantha

1)Εάν χρησιμοποιείτε κάποιο καλούπι σιλικόνης και σας κολλάει η ζαχαρόπαστα κάνοντας τα νεύρα σας τσατάλια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αλείψετε με Crisco και θα ξεκολλήσει πανεύκολα. Το αν θα παίζει η μουσική από τις 9 ½ εβδομάδες και εσείς θα τρώτε λάγνα φράουλες, είναι προαιρετικό.
alphabet mould
2)Εάν θέλετε να καλύψετε φελιζόλ με ζαχαρόπαστα , το Crisco θα φανεί πολύτιμος συνεργάτης. Φορέστε ένα λευκό στενό μακό, το καινούργιο σας σέξι εσώρουχο από το Victoria’s Secret και κάντε ένα ντουζ. Μετά, με τα μαλλιά βρεγμένα , πιάστε το σκληρό φελιζόλ και αλείψτε το με Crisco.Θα χαρεί και αυτό και εσείς. Εσείς επειδή θα απλώσει τέλεια η ζαχαρόπαστα και το φελιζόλ για ευνόητους λόγους.

3)Φτιάχνετε cake pops (να κάνετε κλικ εδώ για την φανταστική συνταγή της Σαμάνθας).Έχετε λιώσει τα Candy Buttons (ή Magic Melts ή σοκολατα) αλλά εσάς δεν σας αρέσουν τόσο πηχτά, τα θέλετε πιο αραιά. Βάζετε Crisco στο μίγμα σας, παίζετε λίγο μαζί του, παίρνετε τα μπαλάκια στο χέρι σας και τα βουτάτε. Μετά ή τα βάζετε κατευθείαν στο στόμα σας ή τα αφήνετε να στεγνώσουν.
cake pops with stripy sticks
4) Αλείψτε το στην ζαχαρόπαστα για να τις προσδώσετε γυαλάδα ή την εμφάνιση δέρματος(ιδανικό όταν φτιάχνετε τσάντες ή παπούτσια). Με τόσο τρίψιμο, ενδέχεται να σκληρύνει. Εσείς ανάψτε τσιγάρο και απολαύστε το.
boxing glove cake crisco
5)Εάν σκοπεύετε να βάψετε ζαχαρόπαστα, αλείψτε Crisco στα χέρια σας. Θα αποτρέψει αυτούς τους ενοχλητικούς λεκέδες. Εάν μόνο το είχε πει κάποιος στη Μόνικα Λεβίνσκι….
6)Χρησιμοποιείστε το εάν θέλετε να κολλήσετε μαύρη ζαχαρόπαστα σε κάποια ανοιχτόχρωμη. Μπορείτε να την μετακινήσετε ή να την αφαιρέσετε χωρίς να αφήσει χρώμα. Χρήσιμο εάν θέλετε να κολλήσετε υαλοκαθαριστήρες. Χρήσιμο επίσης εάν θέλετε να σας βγάλει ο σέξι γείτονας αυτή την καινούργια δερμάτινη φούστα που πήρατε ένα νούμερο μικρότερο.bulldozer 1
7) Αναμίξτε το με ζαχαρόπαστα για να γίνει πολύ μαλακή και για να την χρησιμοποιήσετε σε πιστόλι ζαχαροπλαστικής ή σε πρέσα σκόρδου.
gun
8) Αναμίξτε το με ζαχαρόπαστα που έχει σκληρύνει για να μαλακώσει πάλι (μην φοβάστε, ότι μαλακώνει ξανασκληραίνει, είδα τον πανικό στα μάτια σας).
9) Για να πετύχετε την απόλυτα λευκή βουτυρόκρεμα, χρησιμοποιείστε Crisco αντί για βούτυρο. ’Ετσι κάναμε σε αυτά τα cupcakes με σχήμα παγωτού
Gus Joy TV Crisco Samantha Icecream cupcakes
10) Αλείψτε το στην επιφάνεια εργασίας (για άλλες είναι το κορμί τους για άλλες πάλι ο πάγκος της κουζίνας). Έτσι θα ξεκολλήσει πιο εύκολα η ζαχαρόπαστα και δε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε άχνη που την ξεραίνει και κάνει ρωγμές.
11) Για να κάνετε στένσιλ, αντί για αυγόγλασο μπορείτε να αναμίξετε Crisco με βρώσιμη σκόνη και θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Θα είναι πιο πηχτό, αλλά ας μην γελιόμαστε , σε όλους μας αρέσει…

12. EDIT:Και κάτι ακόμα…μας αρέσει να κάνουμε γυαλιστερά κέϊκ με πέρλες ή με βρώσιμες σκόνες και Dipping Solution αλλά έχουμε ακούσει ότι ένας τρόπος να το πετύχουμε είναι και με crisco – πατήστε εδώ για να δείτε το video της Kara’s Courture Cakes https://www.youtube.com/watch?v=JoCjQoVeR2E

Αυτά λοιπόν αγαπημένες μου ζαχαροτέχνισσες. Το ξέρω ότι μου είστε ευγνώμων που σας άνοιξα τα μάτια (γιατί όλοι ξέρουμε ότι αυτά ανοίγει το Crisco). Τι περιμένετε? Πάρτε μια συσκευασία και κάντε δοκιμές. Ευχαριστήριες καταθέσεις από τους συζύγους σας θα δέχομαι σε μορφή επιταγής και στον λογαριασμό τραπέζης που σας επισυνάπτω. Ελπίζω να είναι ανοιχτοχέρηδες αλλιώς θα πάρω το Crisco μου και θα τους περιλάβω.
Φιλιά τρελά
Gus

You can read Gus’s previous Blog Post here

One thought on “ΤΗ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΟ CRISCO by Gus

  1. Καταπληκτικό post!!!!!!!!!!!!! Θελω να το διαβαζω συνέχεια κ να μου φτιάχνει τη διάθεση!!!!!!!!

Πείτε μας τη γνώμη σας!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.