Συνέντευξη με τον GUS!!! An interview with GUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Interview Gus 1e-shop ΕΔΩ Σεμινάρια ζαχαροτεχνίας ΕΔΩ Η σελίδα μου στο Facebook είναι Cakes By Samantha. YouTube Channel ΕΔΩ

Δουλεύω με τον φίλο μου τον Gus που είναι καταπληκτικός τύπος έστω και αν μερικές φορές αφήνει το μούσι του να μακρύνει πάρα πολύ, έχει δυσανάγνωστο γραφικό χαρακτήρα και έχει δυσχρωματοψία!! (αλήθεια λέω, δεν ξεχωρίζει τις αποχρώσεις)!! Είναι πολυτάλαντος, τηλεοπτικός Σέφ, δουλεύει στο Cakes By Samantha και γράφει τα πιο αστεία πόστ για το μπλόγκ μας www.partycakesblog.com. Είναι ειδικός στις τούρτες σε σχήμα τσάντας , τρομερός δάσκαλος, μαέστρος στο piping (μιλάμε πάντα για ροζέτες βουτυρόκρεμας). Είναι αστείος στο μάθημα, κάνοντας την ζαχαροτεχνία ακόμα πιο διασκεδασατική απο οτι ήδη είναι. Δεν έχει πολλά μειονεκτήματα-εκτός κι αν εξαιρέσεις οτι δεν αναγνωρίζει την ανωτερότητά μου σε κάθε πεδίο της ζωής του και οτι έχω πάντα δίκιο.Σε ολα.Πάντα.Αφού λοιπόν είναι τόσο ενδιαφέρων άνθρωπος και…… βασικά επειδή είναι το μόνο άτομο εδω αυτή την στιγμή, σκέφτηκα να του πάρω μια συνέντευξη για το μπλόγκ μας.

1) Εαν εξαιρέσεις τις καθαρά επαγγελματικές (!!!!!) επισκέψεις μας στην ΙΚΕΑ και το μοναδικό προνόμιο να με βλέπεις κάθε μέρα,ποιό είναι το καλύτερο κομμάτι του να δουλεύεις στο Cakes By Samantha? 

Νομίζω οτι η στιγμή που φτάνω το πρωί και κάθομαι στο γραφείο μου απέναντι απο το δικό σου και απολαμβάνω τις πρώτες γουλιές του καφέ χωρίς να μου τρυπάει τα τύμπανα η ενοχλητική Βρετανική προφορά σου είναι αξία ανεκτίμητη. Μετά έρχεσαι όπως έρχονται οι δράκοι της Καλίσι απο το Game of Thrones και τα καταστρέφεις ολα.

2) Τελικά ποιά κουζίνα της ΙΚΕΑ προτιμάς? Περιέγραψε με λεπτομέρειες όπως μέγεθος, στυλ, χρώμα, αξεσουάρ και επίσης σε ποιά πόλη θα βρούμε αυτή την τέλεια κουζίνα των ονείρων σου χρησιμοποιώντας εως 3 λέξεις. 

Ντουλάπια! Γεμάτα! Φαΐ!

Gus Cakes By Samantha Crisco Interview Σαμάνθα TV chef MEGA JOY

3) Ποιά είναι η αγαπημένη σου ταινία της Disney?

Αυτή που ο πρίγκιπας απο την Χιονάτη, ο πρίγκιπας απο την Σταχτοπούτα, ο πρίγκιπας απο την Ωραία Κοιμωμένη και το τεκνό απο το Frozen συνειδητοποιούν οτι δεν αντέχουν άλλο τις γκόμενες και έρχονται να μείνουν μαζί μου. Ααα και εγώ τραγουδάω το Let it go καλύτερα απο την Idina Menzel.

4) Ποιό τραγούδι θα έπρεπε να έχω σαν ήχο κλήσης όταν με παίρνεις?

Everybody needs a man!! Τι ερώτηση!!

5) Εκτός απο την λέξη ”χειροποίητη ζαχαρόπαστα” και “αιδοίο”, ποιές άλλες λέξεις σε εκνευρίζουν και σε….εεεεεεε αηδιάζουν?

Τσαντάκι μέσης,παντεσπάνι με σιρόπι,σοσόνι και η φράση :”θα ήθελα τούρτα για 55 άτομα, τριών ορόφων, με εννέα φιγούρες αλλα οχι πάνω απο 20 ευρώ. Δεν έχω μπάτζετ για τούρτα”!!!

6) Ποιά είναι η κατάλληλη τιμωρία για κάποιον που βάζει τούρτα με ζαχαρόπαστα στο ψυγείο?

Εξορία απο τον κόσμο της σωστής ζαχαροτεχνίας και δεκαετή δωρεάν επαγγελματική απασχόληση σαν βοηθός γνωστής δήθεν ζαχαροτέχνισσας με έδρα στα Νότια Προάστια που μιλάει χειρότερα Ελληνικά απο εσένα (αν είναι δυνατόν) και έχει γούστο χειρότερο απο τις ταινίες του Δαλιανίδη την δεκαετία του ’80! #Cake Wrecks

7) Ποιόν (ζωντανό ή θανόντα) θα ήθελες να καλέσεις στο δείπνο των ονείρων σου? Μπορείς να επιλέξεις μέχρι 5 άτομα.

α)Τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (κατά προτίμηση με τα ρούχα και όταν λέω ρούχα εννοώ εσώρουχα που φοράει στην καμπάνια του Αρμάνι) β) Τον Ντέρεκ απο το Criminal Minds (με το μαύρο…πιστόλι του)  γ)Τον Τζέιμι Ντόρναν και ολες τις βρώμικες αποχρώσεις του δ)Τον σερβιτόρο που γνώρισα χτες και θα παντρευτούμε  ε) Την Ellen DeGeneres απλά γιατί είναι είδωλο!!!!

8) Πόσα κιβώτια ζαχαρόπαστα  των 5 κιλών μπορείς να κουβαλήσεις σε ευθεία-οχι στις σκάλες?

Έμεινα επίτηδες 1,71 για να έχω χαμηλό κέντρο βαρύτητας οπότε μπορώ να σηκώσω μέχρι 7 κιβώτια (35 κιλά). Αν ήμουν πιο ψηλός και έβλεπα και δεν κινδύνευα να φαω τα μούτρα μου στον πάγκο με τις ζαχαρένιες μπιλίτσες, θα σήκωνα άνετα μέχρι 20 κιβώτια. Θα έλεγα 21 αλλά δεν θέλω να γίνω υπερβολικός.

9) Μετά απο τόσο καιρό μαζί μου,θα έχεις μάθει πια σωστά Αγγλικά. Χωρίς την βοήθεια του Google, μπορείς να μεταφράσεις αυτές τις λέξεις στα σαφώς κατώτερα Καναδικά ”Αγγλικά” σου? Nappy. Trousers. Sugarpaste. Crisps.

Θα το κάνω με δυσκολία γιατί διαβάζοντας τις λέξεις ακούω σχεδόν την προφορά σου και μου έρχεται ναυτία και πονοκέφαλος. Θα πάρω 3 κουτιά ντεπόν λοιπόν και θα ξεκινήσω:

Nappy (Πάνα)-Diaper

Trousers (Παντελόνι)-Pants

Sugarpaste (ζαχαρόπαστα)-Εδω δυστυχώς θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί περισσότερο απο εσένα, με ενοχλεί η Αμερικάνικη λέξη ”Fondant”.

Crisps (Πατατάκια)-Chips βέβαια, τι Crisps και βλακείες λες?

10) Αν κατά τη διάρκεια του μαθήματος ρίξεις ενα βαρύ αντικείμενο πάνω στην τέλεια διακοσμημένη τούρτα μιας μαθήτριας,τι πρέπει να κάνεις? Οχι οτι θα έκανες κάτι τέτοιο ποτέ βέβαια.Υποθετικά μιλάμε πάντα.

Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου γιατί  εγω τουλάχιστον δεν εχω ρίξει στο πάτωμα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την τούρτα μαθήτριας!!! Θεωρητικά πάντα, εαν έκανα κάτι τέτοιο, θα της έδινα ενα αυτόγραφο και την ευκαιρία να πάει σπίτι μια τούρτα που θα είχε τη μοναδική πινελιά μου. Την λές βαθούλωμα πάνω σε γκανάς? Τη λες χαρακιά ή δαχτυλιά στη βάση? Θα είναι τιμή της. Όλων σας!!! Με ακούτεεεεε?????

gus mega joy tv chef cakes by samantha blog Golden Syrup

11) Πόσες είναι ακριβώς οι χρήσεις του Crisco?

Gus Joy TV Crisco Samantha

Μισό λεπτό να ανοίξω το ημερολόγιό μου. Λοπόν 1,2,3 α αυτή την ειχα ξεχάσει, θα την κάνω το βράδυ, 5,6,7 , ααα και αυτή είναι καλή, χρειάζεται 3 χέρια αλλά θέληση να υπάρχει και ολα γίνονται, 9,10,11 ωωωχ τι να κάνει ο Γιώργος άραγε, ρε τι θυμήθηκα,15,16,17 ε ρε κάτι ανοίγματα ο μπαγάσας. Εεεε συγγνώμη, μιλάμε για ζαχαροτεχνία μόνο?? Click εδώ 

Gus Joy TV Crisco Samantha

12) Πως σου αρέσει το φυστικοβούτυρο? Είναι αηδιαστκό!!

Το λες εσύ που τρως την πίτα του βοσκού? Αραδιάζεις στο ταψί οτι ξεβράζει η Αγγλική εξοχή και με ρωτάς πως τρώω το τέλειο φυστικοβούτυρό μου? Ασε που το φυστικοβούτυρο αντικαθιστά υπέροχα το Crisco ενίοτε. Είπαμε , θέληση κορίτσια, θέληση!

13) Ποιά είναι η δουλειά των ονείρων σου? (βασικά, η δεύτερη καλύτερη γιατί πως να βρεις καλύτερη απο το να δουλεύεις μαζί μου)?

Θέλω απλά να φτιάχνω γλυκά.Ιδανικά θα το έκανα σε εναν πλανήτη πολύ πολύ μακριά, με αστερισμούς και γαλαξίες στο ενδιάμεσο για να μην ξανακούσω ποτέ Βρετανική προφορά και οπου δεν θα είχα internet για να μην χρειάζεται να μιλάω στο Skype μαζί σου!!

14) Που μπορεί να αγοράσει κάποιος ζαχαρόπαστα?

Δεν ξέρω, ειλικρινά. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, δεν ξέρω που την πουλάνε. Αν το γκουγκλάρεις ισως σου βγάλει μια σελίδα, Cakes απο κάποια τυχαία. Samantha λέγεται? Στην Μεταμόρφωση είναι? Ήβης 11? και στο www.partycakes.gr? Ειλικρινά δεν ξέρω, μην με πιέζεις.

15) Λατρεύεις να φτιάχνεις γλυκά. Για ποιό είσαι γνωστός? Γιατί δεν μου το έχεςι φτιάξει ακόμα?

Φτιάχνω καταπληκτικό cheesecake. Τύπου το σωστό , Αμερικάνικο φούρνου. Στο είχα φτιάξει μια φορά και καθώς το έφερνα στην δουλειά θυμήθηκα εκείνη τη φορά που με έβαλες να κουβαλήσω 3 παλέτες ζαχαρόπαστα μόνος μου γιατί εσύ είχες ‘΄να απαντήσεις σε εμαιλ”, οπότε το έφαγα στο δρόμο. Θα μπορούσα να σου ξαναφτιάξω αλλά δε θέλω.  (for proper ENGLISH cheesecake see my recipe here)

16) Χρησιμοποίησε μέχρι 15 λέξεις για να περιγράψεις το νόημα της ζωής.

Να μπορείς να τρώς και να μην παχαίνεις και να έχεις πλούσιο γκόμενο.Και όμορφο.

17) Μπορείς να επιστρέψεις στη δουλειά τώρα και να σταματήσεις να απαντάς σε ηλίθιες ερωτήσεις?

Πείτε μας τη γνώμη σας!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.